Логото на dixi pro.

Потърсете ни

0889 60 30 33

Изпратете Email

office@dixipro.bg

Намираме се в

гр.Габрово,
ул. Индустриална 50

Положено саморазливно епоксидно покритие в индустриално помещение за тониране на бои

С гордост споделяме завършен обект, който е свидетелство за нашата ангажираност, бързина и професионализъм. Екипът на DIXIPRO успешно завърши проект за полагане на саморазливна епоксидна подова настилка в индустриално помещение с обща площ от 300 квадратни метра.

Всичко това стана в изключително кратък период – само 5 дни. За нас времето е от съществено значение, особено когато става въпрос за индустриални обекти, където продуктивността не може да бъде спирана за дълго.

Нашият екип от професионалисти се справи с проекта с изключително умение и грижа за всеки детайл. Саморазливната епоксидна подова настилка не само предоставя здрава и издръжлива повърхност, но също така е с елегантен и модерен вид, който подчертава професионализма на вашия бизнес.

Нашият подход се основава на най-високите стандарти за качество и технология. Епоксидните настилки са известни със своята устойчивост на натоварване, химични вещества и абразия, което ги прави перфектни за индустриални среди.

Нека и вашият обект засияе с красота и издръжливост. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да помогнем ви да трансформирате вашето пространство в едно уникално и функционално място.