Логото на dixi pro.

Потърсете ни

0889 60 30 33

Изпратете Email

office@dixipro.bg

Намираме се в

гр.Габрово,
ул. Индустриална 50

Поставяне на подово отопление в обществено заведение

Екипът на ДИКСИПРО с гордост представя своя последен успешно завършен проект – изграждането на иновативно подово отопление върху подложка тип „бонбониера“ и приложение на саморазливна замазка. Този проект не само предоставя ефективно подово отопление, но и демонстрира нашия инженерен подход и способността ни да създаваме иновативни решения.

Инженерно Решение за Максимален Комфорт и Енергоефективност

Една от главните цели на този проект беше да създадем комфортно и енергоефективно отопление, което да отговаря на нуждите на съвременния живот. Ние постигнахме това, използвайки подложка тип „бонбониера“, върху която бяха интегрирани отделни кръгове за подово отопление. Този подход позволява на клиента да регулира температурата в различни зони, осигурявайки максимален комфорт и ефективност.

Качествени Материали и Подготовка: Основа за Издръжливост и Устойчивост

Важна част от процеса на постигане на високо качество е използването на подходящи материали и добра подготовка на повърхността. Преди поставянето на подовото отопление, ние залепихме допълнителна изолация от фибран, която увеличава ефективността на системата. Също така, рамковата изолация помага за предотвратяване на загуби на топлина и подобрява общата изолация на помещението.

Съвършена Реализация и Комфортен Резултат

След интензивна и прецизна работа, екипът на ДИКСИПРО постигна успешната реализация на този сложен проект. Подовото отопление беше инсталирано с изключителна грижа и точност, а саморазливата замазка беше нанесена така, че да създаде плоска и гладка повърхност. Резултатът е комфортно, ефективно и естетично подово покритие, което допринася за общото усещане за уют и удобство в помещението.

Извод:

Завършеният проект за изграждане на подово отопление върху подложка тип „бонбониера“ и нанасяне на саморазливна замазка от екипа на ДИКСИПРО е израз на нашия ангажимент към иновациите и инженерния подход в строителството. Опитът ни, комбиниран с използването на качествени материали и внимателна подготовка, гарантира устойчиви, удобни и енергоефективни резултати за клиентите ни.

За повече информация относно нашите проекти и услуги, не се колебайте да се свържете с нас.

https://www.youtube.com/watch?v=m4RVuWrHCGU&t=1s