Логото на dixi pro.

Потърсете ни

0889 60 30 33

Изпратете Email

office@dixipro.bg

Намираме се в

гр.Габрово,
ул. Индустриална 50

Ремонт и хидроизолация на басейн с Полиуреа

Екипът на ДИКСИПРО с гордост обявява успешното завършване на последния си проект – хидроизолацията на басейн с висококачествена полиуреа, осигуряваща надеждна защита и издръжливост. След интензивна работа, нашият екип успя да изпълни задачата в изключително кратък срок от 3 дни, включително подготовката.

Гаранция за 20 Години: Покровителство и Увереност

Едно от най-големите предимства на този завършен проект е предоставянето на гаранция с продължителност от цели 20 години. Тази дългосрочна гаранция е ясен знак за нашата вяра в качеството на изпълнението и материалите, които използваме. Полиуреята, която приложихме, се отличава с изключителна устойчивост към влага, химикали и атмосферни влияния, което я прави идеален избор за хидроизолация на басейни.

Изящен Син Тон: Естетика и Привличащ Облик

В този проект ние съчетахме функционалността с естетиката, като избрахме син цвят за завършващия слой на хидроизолацията. Синият цвят е не само атрактивен и свеж, но също така е и подходящ за басейни, тъй като отразява чистота и кристалната вода. Възможността за тониране в различни цветове по RAL позволява персонализация според вкуса на клиента, което прави всяка инсталация уникална.

Сътрудничество и Професионализъм: Ценният Ни Опит

Проектът на басейна се явява само още едно доказателство за високата степен на професионализъм и експертност на екипа на ДИКСИПРО. Ние с гордост преодоляваме предизвикателствата на всяка задача, като винаги се стремим към отличност и навременно изпълнение.

Завършеният проект на хидроизолацията на басейн с полиуреа и внушителната ни гаранция от 20 години са свидетелство за нашата ангажираност към качеството и надеждността на нашата работа. Съчетавайки функционалност и визуален аспект, ние придаваме на всяка инсталация индивидуалност и привлекателен облик. С уважение към нашите клиенти и нашата професионална етика, ние с увереност продължаваме да доставяме впечатляващи резултати.