Логото на dixi pro.

Потърсете ни

0889 60 30 33

Изпратете Email

office@dixipro.bg

Намираме се в

гр.Габрово,
ул. Индустриална 50

Топлоизолационна система за външни стени

Екипът на ДИКСИПРО с гордост обявява успешното завършен проект – инсталацията на външна топлоизолационна система на сграда. Този проект представлява не само подобрение на енергийната ефективност и комфорта в сградата, но и израз на нашия ангажимент към иновациите и качеството.

Намаление на Топлинните Загуби и Подобрение на Комфорта

Целта на този проект беше да се намалят топлинните загуби от сградата и да се подобри комфортът на живеещите или работещите в нея. Външната топлоизолационна система, изградена от екипа на ДИКСИПРО, играе ключова роля в тази насока, като същевременно предоставя стабилни и ефективни резултати.

Безпроблемна Дифузия на Водните Пари и Шумоизолация

Освен значителното намаление на топлинните загуби, топлоизолационната система на ДИКСИПРО гарантира и безпроблемна дифузия на водните пари отвътре навън. Това е от съществено значение за поддържането на здравословна влажност на вътрешните стени и предотвратяването на проблеми с плесен и влага. Освен това, системата предоставя и подобрено шумоизолиране, което спомага за постигане на по-спокоен и комфортен животен и работен милieu.

Стойностни Материали и Професионално Изпълнение

Топлоизолационната система, която изградихме, е създадена с висококачествен стиропор EPS и лепило за EPS на марката ZVEZDA. Тези материали се отличават с изключителна изолационна способност и устойчивост. За нанасянето на лепилото, ние използвахме специализирана машина WAGNER, която гарантира равномерно и прецизно нанасяне на материалите.

Извод:

Завършеният проект за външна топлоизолационна система на сграда от екипа на ДИКСИПРО представлява важна стъпка към енергийна ефективност, комфорт и качество. Нашата способност да съчетаваме стойностни материали с професионално изпълнение и използването на специализирана техника е ключов фактор за постигането на отлични резултати.

За повече информация относно нашите проекти и услуги, не се колебайте да се свържете с нас.